【冬季限定】ふぐのフルコース会席提供開始にあわせ宿泊プランも同時販売スタート(松秀)
提供期間:2025年10月1日~2026年3月31日(正月期間を除く)
冬の味覚の王様「ふぐ」を贅沢に堪能いただける、**GAHAMA内「割烹 松秀」**限定の特別会席をご用意いたしました。
本フルコース会席の提供開始に合わせて、宿泊プランも同時に販売を開始いたします。
先附:河豚皮和え
造里:河豚刺し(養殖トラフグ使用)
焼物:河豚白子焼
蒸物:河豚白子蒸
凌ぎ:河豚寿司
揚物:河豚唐揚げ
鍋物:河豚鍋 → 雑炊
甘味:季節の一品
料金:16,500円(税込)
ご予約:3日前まで
※別注で河豚ヒレ酒(1,100円(税込))、河豚刺し(13,200円(税込))もご注文いただけます。
※河豚刺しの別注は 松秀(GAHAMA) および 玄・えいたろう(SEIKAI) の2店舗でも承ります。
👉 ご予約はこちら
お食事のみのご予約はお電話にて承ります:0977-66-3680
Available: October 1, 2025 – March 31, 2026 (excluding New Year holidays)
We are pleased to announce the launch of our Winter Limited Full Fugu Kaiseki at Matsushige (GAHAMA).
In conjunction with the start of this special course, an exclusive accommodation plan will also be launched simultaneously.
Sample Menu:
Fugu Skin with Vinegar
Fugu Sashimi (farm‐raised torafugu)
Grilled Fugu Milt
Steamed Fugu Milt
Fugu Sushi
Deep‐fried Fugu
Fugu Hot Pot → Rice Porridge
Seasonal Dessert
Price: ¥16,500 (tax included)
Reservation required 3 days in advance.
Optional: Hire-zake (grilled fin sake, ¥1,100 incl. tax), Extra Fugu Sashimi (¥13,200 incl. tax)
Extra Fugu Sashimi is also available at Matsushige (GAHAMA) and Gen & Eitaro (SEIKAI).
👉 Reservation:
For dining‐only reservations, please call: +81-977-66-3680